Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC wankel voor $38500, analist

TL; DR-onderverdeling

  • Bitcoin-prijsvoorspelling verwacht een stijging tot 38.000 dollar.
  • Als Bitcoin cruciale ondersteuning verliest, kan het dalen tot $25000.
  • De sterke weerstand ligt momenteel bij de $36500.
  • De sterke steunvaluta ligt bij de $35000.

De bullish momentum lijkt te zijn afgezwakt voor de koning van de cryptokringen en het is lager geworden met aanwijzingen dat de daling verder kan gaan. De afgelopen 24 uur bereikte Crypto Bull een piek van $36.700, terwijl het 24-uurs laagste punt $33.960 was.

Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $35.739. De Bitcoin-prijs daalde met 1,97 procent in de afgelopen 24 uur, terwijl de marktkapitalisatie $653,247 miljard bedraagt en het handelsvolume $52,36 miljard.

Het marktsentiment voor de cryptocentrische valuta is nog steeds zeer hoog gespannen. Van de 28 technische indicatoren geven er 13 een koopsignaal met negen neutrale en zes verkoopindicaties. Acht van de 11 oscillatoren zijn neutraal met twee koopindicaties en één verkoopindicatie. 11 van de voortschrijdende gemiddelden staan op koop, terwijl vijf op verkooppositie staan met één neutrale indicatie.

Bitcoin-prijsvoorspelling: Wat kunt u verwachten?

Analist Vince Prince heeft verschillende belangrijke structuren geïdentificeerd in zijn Bitcoin-prijsvoorspelling en per analist zullen de komende Bitcoin-prijsacties cruciaal blijken te zijn voor het toekomstige traject. Prince stelt dat Bitcoin een omgekeerde head & shoulder (H&S) formatie ontwikkelt en een belangrijke beslissingszone zal duidelijk maken of Bitcoin ondersteboven of ondersteboven uit de formatie zal breken.

De analist bevordert de exponentieel bewegende gemiddelde EMA – 30 – in het rood – werkt als een sterke weerstand voor Bitcoin en de volgende belangrijke EMA, de EMA – 140, ligt op de neklijn van de H&S-formatie.

Prince bevordert dat als Bitcoin in de beslissingszone naar beneden breekt, het een C-golf-uitbreidingszone binnengaat waar het tot 25.100 dollar kan gaan voordat het stabiele steun vindt. Aan de andere kant zal een opwaartse doorbraak aangeven dat de cryptocentrische munt naar $38.500 gaat, waar het sterke weerstand zal ondervinden.

Prince suggereert dat geduld moet worden betracht en dat transacties gebaseerd moeten zijn op de juiste bevestiging, aangezien een valse bearish of bullish bevestiging kan resulteren in enorme verliezen.

Bitcoin-koersdaling roerige vragen

Bitcoin’s all-time high op $41.000 aan het begin van het jaar leidde ertoe dat verschillende Wall Street-reuzen investeerden in de koning van de cryptokringen. De rally werd geleid door MicroStrategy, die 425 miljoen dollar investeerde, wat neerkomt op 85 procent van de kasreserves. Anderen, zoals Square en Miler Ventures, volgden het voorbeeld.

Alles leek goed te gaan zolang Bitcoin goed presteerde, maar de cryptocurrencies zijn onvergeeflijk, vooral de koning. Een duik van 25 procent van het record bracht de bedrijven op Wall Street die een enorm bedrag hadden geïnvesteerd in de cryptokringen in een precaire positie.

Het is immers een bekend feit dat cryptocurrency’s zeer risicovolle en hoogrendabele activa zijn, ondanks wat de Bitcoin-prijsvoorspellingen in de winkel kunnen hebben. Wat is dan de levensvatbaarheid van het investeren van de kasreserves van een bedrijf in een dergelijk actief?

Hoewel sommige beleggers niet worden afgeschrikt, is het potentieel van de cryptocrisis op de lange termijn meer dan goed volgens de verschillende Bitcoin-prijsvoorspellingen. Maar de duik heeft desalniettemin vragen opgeroepen.

Het is niet alleen de beruchte prijsvolatiliteit van de cryptocrisis, maar ook factoren zoals de gevoeligheid voor hacken, fraude en de altijd aanwezige dreiging van aangescherpte regelgeving die ook overwogen moeten worden. Het investeren van kasreserves in Bitcoin kan een slimme strategie zijn, maar tegen welke kosten?